KASTAMONU / MERKEZ - Karaş İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Nice coşkulu bayramlara...

Nis

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kapsamında okulumuz öğrencileri duygu dolu bir programa imza attılar. Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Vedat Fide'nin konuşmasıyla başladı. Öğrencilerimizden bazıları şiirleri ile programa katkı sunarken, bazılarıysa o günlerde yaşanan zorlukları ve kahramanlıkları anlatan hikayeleri seslendirdiler. Öğrencimiz İrem Su İğdirli ise kendi şiirini bizlerle paylaştı. Programımız sinevizyon gösterisi ile nihayete erdi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz hobi bahçesine öğrencilerimizle birlikte bölgemizin iklim şartlarına uygun olan çeşitli ürünlerin ekimi yapıldı. Bahçe ve ürünlerin bakımı öğrenciler tarafından düzenli olarak yapıldı. Öğrencilerimiz bölgemiz ikliminde yetişebilecek ürünler hakkıında detaylı bilgiye  yaparak ve yaşayarak ulaşmaları sağlandı. Tarım bahçemiz öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gördü.

Değerli Velilerimiz;

Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için Veli Randevu sistemine geçilmiştir. Aşağıda yer alan tablodaki planlama doğrultusunda okulumuzu ziyaret ederek, öğretmenlerimizle görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığını göz önünde bulundurmanızı önemle rica ederiz. Veli görüşme randevusunu 0366 241 31 25 nolu telefonu arayarak oluşturabilirsiniz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda çoşku ile kutlandı.